NIEUWS

12/07/2019

De laatste dag van het schaakkamp kwam traag op gang. Vele kleine oogjes aan het ontbijt, maar dit kan alleen maar betekenen dat het een vermoeiende, maar leuke week is geweest. Na het ontbijt werden de kamers opgeruimd en konden de deelnemers genieten van de laatste schaakles.

Na het middagmaal speelden de deelnemers nog een...

11/07/2019

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan het schaakkamp. Vandaag was het al de voorlaatste dag van het schaakkamp. Dat het al een vermoeiende week was, merkten we vandaag bij het eten, toen voor het eerst een bord sneuvelde bij het afruimen. Gelukkig brengen scherven geluk, dus worden het nog twee onvergetelijke dagen op kam...

10/07/2019

Op dag 3 van het schaakkamp waren bij het ontbijt al enkele vermoeide blikken te zien. Toch was ook deze dag druk gevuld!

Na het ontbijt gingen de deelnemers traditiegetrouw naar de schaakles. Ondertussen was team animatie druk in de weer om een aantal zaken klaar te zetten op het voetbalveld. Vandaag was namelijk de dag van de gro...

09/07/2019

Ook op dag 2 van het schaakkamp hielden we vast aan ons gekende recept: schaakles in de voormiddag, schaaktoernooitje en leuke activiteiten in de namiddag. Vandaag stond ook de groepsfoto op het programma. Wat een fantastische groep hebben wij!

Als namiddagactiviteit stonden waterspelletjes op het programma (we moesten natuurlijk p...

08/07/2019

7 juli 2019, een dag waar veel kindjes én veel monitoren naar hebben uitgekeken. Het was namelijk de dag waarop de 2de editie van ons schaakkamp van start ging. Bijna 130 kinderen en 14 monitoren waren volledig klaar om er een topeditie van te maken.

Op zondagavond werden alle deelnemers hartelijk ontvangen, hierna was het voor de...

Please reload

© 2020 Schaakinitiatief Vlaanderen vzw