NIEUWS

24/07/2020

Na een lange maar fantastische week kamp, is de laatste dag helaas gearriveerd.

De dag verliep anders dan het gekende schema: ’s morgens werden de valiezen na het ontbijt al klaargemaakt. Na het inpakken werden er nog enkele herinneringen gemaakt, elke bubbel speelde namelijk een van de meest geliefde vormen van het schaakspel: doo...

23/07/2020

Het schaakkamp is voor iedereen een geweldige ervaring en ook donderdag haalden de monitoren alles uit de kast om de deelnemers een onvergetelijke belevenis te geven.

Na de laatste schaaklessen genoot iedereen ’s middags van een warme maaltijd: het eten viel in de smaak en iedereen heeft zijn buikje goed gevuld. In de namiddag was...

22/07/2020

Na 2 goed gevulde dagen was er al enige vermoeidheid te bespeuren. Desondanks was het enthousiasme in overvloed aanwezig! De dag verliep volgens de gekende indeling: interessante schaaklessen in de voormiddag, gevolgd door een thematoernooitje in de namiddag. Na een smakelijk vieruurtje was het tijd voor sport en spel!

Onze oudste...

22/07/2020

21 juli, 2020. Na een lekker ontbijt, begonnen onze schakers aan dag 2 van het schaakkamp. In de voormiddag genoot iedereen van een interessante schaakles. Het eten ’s middags was niet mis, lekkere loempia’s met rijst! Na het eten was het tijd voor het eerste toernooitje. De jongsten experimenteerden met verschillende schaakvarian...

20/07/2020

July 19, 2020, JOEPPPIIEEE het kamp is eindelijk begonnen!!!!!!!!! Dit jaar is de aankomst wat anders gelopen dan normaal om te vermijden dat onze “Bubbels” met elkaar in contact komen. Verschillende moni’s stonden klaar in cleanroompakken om er voor te zorgen dat alles vlot verliep.

Na het afscheid van de ouders in de auto werden...

14/06/2020

We hebben zonet de inschrijvingen voor het schaakkamp 2020 afgesloten. Onze drie 'bubbels' zitten vol met overenthousiaste deelnemers en monitoren. Ondanks de strikte Corona-richtlijnen hebben wij er alle vertrouwen in dat we ook dit jaar een superleuk kamp kunnen organiseren.

Hopelijk kijken jullie er ook zo hard naar ui...

26/05/2020

Beste kinderen, ouders en sympathisanten,

De afgelopen weken zagen we veel schaakactiviteiten afgelast worden. Afgelopen vrijdag heeft het federale Overlegcomité aangekondigd dat bepaalde zomerkampen door kunnen gaan onder uitgebreide voorwaarden.
Na druk overleg met onze locatie, onze monitoren en andere betrokken partijen is besl...

07/03/2020

Het eerste volwassenenweekend van Schaakinitiatief Vlaanderen zit er al weer op en wat was het een succes! We waren blij om vrijdag 28 februari meer dan 80 nieuwsgierige schakers te mogen verwelkomen in de Karmel te Brugge. Met ruim 15 vrouwen en een leeftijdsbereik van 16 tot 86 jaar kunnen we spreken van een breed en divers draa...

06/08/2019

Beste schakers
 

Het eerste SIV-schaakweekend voor volwassenen en studenten is een feit. We hebben besloten gehoor te geven aan de vele vragen van ouders en schakers om ons ook eens op een andere doelgroep te richten.

We zorgen op een ontspannen manier voor leerrijke lessen. Met behulp van een ervaren team leer je op je eigen niveau...

12/07/2019

De laatste dag van het schaakkamp kwam traag op gang. Vele kleine oogjes aan het ontbijt, maar dit kan alleen maar betekenen dat het een vermoeiende, maar leuke week is geweest. Na het ontbijt werden de kamers opgeruimd en konden de deelnemers genieten van de laatste schaakles.

Na het middagmaal speelden de deelnemers nog een...

Please reload

© 2020 Schaakinitiatief Vlaanderen vzw