top of page

Schaakkamp dag 5 en afscheid

Vanmorgen na het ontbijt werden de koffers gepakt en de kamers opgeruimd. Vervolgens mochten de kinderen genieten van hun laatste schaakles en werden de feedbackformulieren ingevuld door de leerlingen. De eerste analyse is duidelijk: ''Met verschillende keren 10/10 en nooit een lesgeversscore onder de 8/10 lijken we een zeer tevreden leerlingengroep te hebben. De inhoud en het niveau van de lessen werden goed bevonden, net zoals de grootte van de groepen.'' Na de les werden we nog getrakteerd op frietjes met kippenbrochettes. Dit was ook een mooi moment om de keukenploeg terug te trakteren op een warm applaus voor hun harde werk en heerlijke eten deze week! Tijd dan voor een kamerinspectie, een groot opruimspel en levend Cluedo. Na het laatste 4uurtje opgesmuld te hebben, stonden de ouders klaar om de kinderen weer mee naar huis te nemen. We vermoeden dat het vanavond in vele slaapkamers erg snel stil zal zijn... Dan rest ons nog een laatste dankwoord. Een kamp van dit formaat is onmogelijk te organiseren zonder de steun van een heleboel mensen. We zouden dan ook graag iedereen bedanken, van de kinderen tot de monitoren, van het internaat tot de ouders met hun vertrouwen in onze organisatie en van de buschauffeurs tot de leveranciers van het schaakmateriaal. Vele handen maken licht werk, en 250 handen maakten dit gigantisch avontuur écht de moeite waard. Vanuit de grond van onze harten: merci, we hebben ons geweldig geamuseerd en vonden het een echte topweek!

Comments


bottom of page