top of page

Inschrijving zomerkamp 2019 geopend!


Het is zover! Vanaf nu kan je je inschrijven voor het geweldige schaakkamp van Schaakinitiatief Vlaanderen vzw. Net zoals vorig jaar zal het kamp doorgaan in het begin van de zomervakantie, van zondagavond 7 tot en met vrijdagnamiddag 12 juli 2019. Aarzel niet, de plaatsen zijn beperkt!


Met de lovende woorden van vorig jaar in het achterhoofd zijn we er weer in geslaagd om het prachtige Monfortinternaat te Rotselaar te boeken. Wij zetten met veel plezier deze fantastische samenwerking verder.


Alle praktische informatie en de veelgestelde vragen kan je terugvinden op de pagina van het schaakkamp op onze gloednieuwe site:


Bekijk ook zeker de foto's van vorig jaar. We beloven dat het schaakkamp van 2019 een minstens even onvergetelijke activiteit zal worden!


​​


​​

bottom of page