top of page

Schaakkamp dag 3

Ondanks de uitschakeling van de Rode Duivels gisterenavond, is de sfeer op het schaakkamp nog steeds opperbest. Na een Franse vloek en wat stokbrood te verkruimelen aan het ontbijt, zijn we de dag weer uitstekend gestart.


Ook al worden de oogjes wat kleiner, het plezier blijft toch toenemen. Na een nieuwe en leerrijke schaakles in de voormiddag, zijn we vandaag in de namiddag gaan zwemmen. Aangezien we met meer dan 100 deelnemers zijn, hebben we ervoor gekozen om naar een groot zwembad te gaan met voldoende animatie. We besloten dan ook twee bussen in te leggen en ons naar de Sportoase in Leuven te laten brengen.


De kleintjes konden zich uitleven in het kinderbad, de grotere kinderen zwommen in het groot bad. Daarnaast konden ze ook gebruik maken van de wildwaterbaan, het bubbelbad, de stoomcabine, ... Als avondactiviteit konden de deelnemers kiezen uit een reeks van spelletjes: voetbal, basketbal, weerwolven, tafelvoetbal, pool, kubb, badminton, ... Voor elk wat wils. Sommigen keken ook nog wat voetbal om te kijken wie de tegenstander wordt van de Rode Duivels in de kleine finale.


Na zo'n vermoeiende dag, kan het dan ook niet anders dat de oogjes van onze deelnemers rap zullen sluiten. Op naar de volgende!


bottom of page