top of page

Schaakkamp dag 4

Na onze vermoeiende dag van gisteren waren de oogjes vrij klein aan de ontbijttafel vanochtend. Maar veel tijd om niets te doen, zit er vandaag niet in. We hebben immers nog een heel aantal verrassingen gepland!


De dag begon zoals elke andere, namelijk met schaaklessen. Echter, wat de deelnemers niet wisten, was dat er ondertussen een reuze stormbaan werd opgezet van wel 35 meter lang! Dit was natuurlijk moeilijk te verstoppen en je kan het al raden, het ongeduld was tijdens het middageten zeer groot om zo snel mogelijk het springkasteel uit te testen. Het verdict? Meer dan goedgekeurd!


Er vonden vandaag ook een heleboel insmeersessie's plaats, met deze felle zon was dat meer dan nodig. Voor de namiddag zou dit ook belangrijk blijken, we waren immers nog niet klaar met leuke verrassingen vandaag.


Na de schaaktoernooien hadden we namelijk een heel verfrissende activiteit gepland, namelijk waterspelletjes. We maakten een coole waterslide, haalden enkele waterballonnen boven, waterhonkbal en nog andere kleine spelletjes in waterthema.


Zoals je kan zien aan de foto's, het enthousiasme was zeker en vast aanwezig! Meer nog wanneer ze beseften dat ze ook de moni's zelf konden natmaken.


Het laatste avondmaal is reeds gearriveerd, wat is deze week voorbijgevlogen! Toegegeven, met 104 deelnemers en 11 monitoren, bleek het zeer moeilijk om allemaal aan dezelfde kant van de tafel te gaan zitten.

bottom of page