top of page

Schaaksessie dag 1 was geweldig!
De eerste dag van ons fantastische weekend zit er al bijna op. We vlogen er onmiddellijk in met een stevige blok schaakles. Drie toptrainers boeiden de deelnemers met lessen over pionstructuren, magneten en openingsvalletjes. Na een lekker middagmaal bleek de schaakhonger nog niet gestild en vlogen ze er opnieuw enthousiast in. Het lijkt alsof de kinderen niet genoeg kunnen schaken op 1 dag. Na het 4-uurtje gingen we verder met een groot doorgeefschaaktornooi. Er werd ijverig gevoetbald en daarna een potje touwtrekken om te beslissen welke groep eerst aan de BBQ mocht aanschuiven. We eindigen de dag met een gigantische verscheidenheid aan avondspelletjes en verslagen schrijven voor het thuisfront.

Correctie: De eerste dag zit er nog niet bijna op. Na een korte rondvraag bij de kinderen bleek het gemiddelde slaapuur thuis rond 3 uur ’s nachts te liggen. Wij schrokken hiervan, maar geloven hen op hun woord. De dag is dus ongeveer halverwege. Hopelijk is morgen iedereen weer fris en monter voor het vervolg van ons weekend.

bottom of page