top of page

Schaakkamp dag 2

Ook op dag 2 van het schaakkamp hielden we vast aan ons gekende recept: schaakles in de voormiddag, schaaktoernooitje en leuke activiteiten in de namiddag. Vandaag stond ook de groepsfoto op het programma. Wat een fantastische groep hebben wij!


Als namiddagactiviteit stonden waterspelletjes op het programma (we moesten natuurlijk profiteren van het mooie weer). Team animatie had verschillende waterspelletjes voorzien: waterhockey, een matrassen-glijbaan, waterhonkbal, watertrefbal, kat en muis,… Sommige kinderen konden niet genoeg krijgen van de waterpret, met superleuke foto’s als resultaat.


Na het avondeten en douchemoment hadden we nog een laatste activiteit gepland. Onze schakertjes moesten een aantal opdrachten uitvoeren en konden hierbij een beloning verdienen. Deze beloning werd enorm gesmaakt, het was namelijk een lekker ijsje. Alleen maar tevreden gezichtjes!


Voor de jongste groep was het slaapmoment al bijna aangebroken en zij konden stilaan genieten van een welverdiende nachtrust. Op naar morgen, een dag met opnieuw leuke activiteiten én een verrassing...
bottom of page