top of page

Schaakkamp dag 3: de verrassing

Op dag 3 van het schaakkamp waren bij het ontbijt al enkele vermoeide blikken te zien. Toch was ook deze dag druk gevuld!

Na het ontbijt gingen de deelnemers traditiegetrouw naar de schaakles. Ondertussen was team animatie druk in de weer om een aantal zaken klaar te zetten op het voetbalveld. Vandaag was namelijk de dag van de grote verrassing!


Deze verrassing bestond uit een aantal supertoffe activiteiten. Zo hadden we een heuse dizzy race stormbaan voorzien. Hiernaast konden ze ook spelen met bumper balls, archery tag, een kantelmuur, … Een beeld zegt (zeker in dit geval) meer dan duizend woorden. Kijk dus zeker onderaan deze pagina (en de fotopagina) voor enkele sfeerbeelden!


Na deze leuke activiteiten kon iedereen wat relaxen tijdens een extra lang barmoment. Na deze onvergetelijke dag zullen zowel de deelnemers als de monitoren vast en zeker genieten van een zalige nachtrust.


Tot morgen!bottom of page