top of page

Schaakkamp dag 4

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan het schaakkamp. Vandaag was het al de voorlaatste dag van het schaakkamp. Dat het al een vermoeiende week was, merkten we vandaag bij het eten, toen voor het eerst een bord sneuvelde bij het afruimen. Gelukkig brengen scherven geluk, dus worden het nog twee onvergetelijke dagen op kamp!


Na de schaaklessen van vandaag stond een doorgeefschaaktoernooi gepland. Elk jaar opnieuw een topper bij de deelnemers! Met veel enthousiasme vlogen de stukken in het rond. In de namiddag stond opnieuw sport & spel op het programma. Ze konden opnieuw kiezen uit deze klassiekers: voetbal, hockey, frisbee, basketbal en honkbal. Plezier verzekerd!


Om de laatste avond van het schaakkamp optimaal af te sluiten, kon iedereen kiezen uit drie toffe activiteiten: een kindercantus, een film of een rustige avond in de recreatiezaal. Voor ieder wat wils dus.


Het schaakkamp zit er nu bijna op. Ondanks de vermoeide blikken, denken we dat de kindjes (en ook de monitoren) het toch jammer gaan vinden als het morgennamiddag voorbij is. Morgen gaan we er nog een leuke dag van maken zodat iedereen met een voldaan gevoel naar huis kan gaan. Slaap zacht!
bottom of page