top of page

Schaakkamp dag 5 en inschrijving editie 2020

De laatste dag van het schaakkamp kwam traag op gang. Vele kleine oogjes aan het ontbijt, maar dit kan alleen maar betekenen dat het een vermoeiende, maar leuke week is geweest. Na het ontbijt werden de kamers opgeruimd en konden de deelnemers genieten van de laatste schaakles.


Na het middagmaal speelden de deelnemers nog een laatste toernooi. Na het 4-uurtje stonden de ouders al klaar om hun kroost mee naar huis te nemen. We vermoeden dat het vanavond in vele slaapkamers erg snel stil zal zijn...


Na deze tweede geslaagde editie van ons schaakkamp, willen we nog graag iedereen bedanken. Van de kinderen tot de monitoren, van het internaat tot de ouders met hun vertrouwen in onze organisatie en de leveranciers van het schaakmateriaal. Allemaal enorm bedankt!


Als laatste willen we nog graag de aandacht vestigen op de editie van 2020. Ons 3e schaakkamp zal namelijk doorgaan van 19 t.e.m. 24 juli 2020 in de gebouwen van Kindsheid Jesu in Hasselt. De inschrijvingen zijn nu al geopend, inschrijven kan hier.


bottom of page