top of page

Eerste volwassenenweekend SIV

Beste schakers

Het eerste SIV-schaakweekend voor volwassenen en studenten is een feit. We hebben besloten gehoor te geven aan de vele vragen van ouders en schakers om ons ook eens op een andere doelgroep te richten.


We zorgen op een ontspannen manier voor leerrijke lessen. Met behulp van een ervaren team leer je op je eigen niveau met kleine en grote tips hoe je meer van de schaaksport kunt genieten en een sterkere schaker kunt worden. Het is de ideale clubuitstap of uitstap met schaakvrienden. Vrijheid, een toffe sfeer en 's avonds samen schaken staan op de voorgrond. Een uitgelezen kans om je schaakvrienden eens in een andere setting te ontmoeten en bij te praten. Spreekt je dit aan en ben je 16 jaar of ouder? Klik dan hier voor meer info

bottom of page