top of page

UPDATE SCHAAKKAMP 2020

Beste kinderen, ouders en sympathisanten,

De afgelopen weken zagen we veel schaakactiviteiten afgelast worden. Afgelopen vrijdag heeft het federale Overlegcomité aangekondigd dat bepaalde zomerkampen door kunnen gaan onder uitgebreide voorwaarden. Na druk overleg met onze locatie, onze monitoren en andere betrokken partijen is besloten dat het SIV-schaakkamp 2020 doorgaat! Het kamp zal de opgelegde regelgeving strikt volgen, waardoor het kamp er iets anders uit zal zien dan gewoonlijk. Anders, maar daarom zeker niet minder leuk! We houden jullie zo veel mogelijk op de hoogte, de meest recente info is altijd terug te vinden op onze website: https://www.schaakinitiatief.org/schaakkamp.

Zoals beloofd gaan we er weerom alles aan doen om de kinderen een spectaculair kamp te bezorgen! Bedankt voor jullie steun en tot snel!

bottom of page