top of page

Verslag dag 2

21 juli, 2020. Na een lekker ontbijt, begonnen onze schakers aan dag 2 van het schaakkamp. In de voormiddag genoot iedereen van een interessante schaakles. Het eten ’s middags was niet mis, lekkere loempia’s met rijst! Na het eten was het tijd voor het eerste toernooitje. De jongsten experimenteerden met verschillende schaakvarianten, de ouderen maakten verder kennis via een blitztornooi. Toen de winnaars bekend waren was het tijd voor ons animatieteam! Voor de gele bubbel betekende dit zeeslag-stratego. Door te winnen bij stratego konden teams schoten verdienen voor de zeeslag. De blauwe bubbel speelde met de bumperballen, archery-tag en ging pingpongen. Ook bij de rode bubbel waren de boogschutters van de partij en werd er gespeeld met de bumperballen. Ter verfrissing eindigden ze met waterspelletjes.Ook ’s avonds heeft iedereen lekker gegeten. Na een sfeervol barmoment ging iedereen tevreden naar bed.
bottom of page