top of page

Verslag dag 3

Na 2 goed gevulde dagen was er al enige vermoeidheid te bespeuren. Desondanks was het enthousiasme in overvloed aanwezig! De dag verliep volgens de gekende indeling: interessante schaaklessen in de voormiddag, gevolgd door een thematoernooitje in de namiddag. Na een smakelijk vieruurtje was het tijd voor sport en spel!

Onze oudste deelnemers (de gele bubbel) dartelden in het rond met de bumperballen en schoten vaak raak met de archery tag. Hierna lieten ze zich heerlijk verfrissen door de waterspelletjes.

De blauwe bubbel wist elkaar ook goed nat te maken tijdens de waterspelletjes, al werd er ook uitbundig gelachen met de monitoren. Dit werd afgesloten met een leuk spelletje pingpong.

Onze jongste deelnemers (de rode bubbel) genoten eerst van een rustmomentje en gingen vervolgens keihard de strijd aan met de monitoren tijdens het 1 tegen allen-spel.

Tot slot was er voor ieder wat wils tijdens het barmoment: een gezelschapspelletje, een schaakpartij, voetballen, basketballen. Op het einde van de dag konden alle bubbels met een goed gevoel naar bed.

bottom of page