top of page

Verslag dag 4

Het schaakkamp is voor iedereen een geweldige ervaring en ook donderdag haalden de monitoren alles uit de kast om de deelnemers een onvergetelijke belevenis te geven.

Na de laatste schaaklessen genoot iedereen ’s middags van een warme maaltijd: het eten viel in de smaak en iedereen heeft zijn buikje goed gevuld. In de namiddag was het tijd voor het ‘bubbeltoernooi’: binnen een bubbel werd met iedereen een toernooi gespeeld. De blauwe bubbel amuseerde zich met vierpotenschaak en ook andere varianten van het schaakspel werden bovengehaald. Na een pauze voor het vieruurtje konden de activiteiten van het animatieteam van start gaan.

De gele bubbel genoot in de namiddag van hun vrij moment met enkele potjes pingpong. Zij sloten de dag af met een wedstrijd tegen hun monitoren in de vorm van 1 tegen allen. De inzet lag hoog en de teamgeest zat er goed in. De blauwe bubbel had het iets drukker: zij genoten van de 1 tegen allen in de namiddag en haalden ’s avonds hun strategisch inzicht boven in het spel levende stratego. Onze jongsten van de rode bubbel waanden zich ook echte strategen en gingen helemaal op in hun levende stratego. Zij rondden hun activiteiten af met een intens potje pingpong.

‘s Avonds was iedereen blij met de ontspanning die te vinden was tijdens het barmoment. Er werd muziek afgespeeld en ook de gezelschapsspelletjes waren weer erg populair. Na een toffe maar vermoeiende dag gingen de deelnemers een laatste keer rustig naar bed.


bottom of page