top of page

Tot volgend jaar!

Na een lange maar fantastische week kamp, is de laatste dag helaas gearriveerd.


De dag verliep anders dan het gekende schema: ’s morgens werden de valiezen na het ontbijt al klaargemaakt. Na het inpakken werden er nog enkele herinneringen gemaakt, elke bubbel speelde namelijk een van de meest geliefde vormen van het schaakspel: doorgeefschaak. De deelnemers waren laaiend enthousiast en iedereen bedacht een leuke bijnaam voor zijn team. Na het laatste middagmaal werden er nog leuke groepsfoto’s gemaakt (per bubbel). Deze volgen snel op onze website!


Dit schaakkamp was een speciale editie omwille van Covid-19. Ons team heeft dan ook op voorhand de juiste voorzorgsmaatregelen genomen. Het kamp was anders, maar zeker niet minder leuk. Iedereen leefde zich uit en we mochten elke dag genieten van een brede glimlach bij onze deelnemers. Wij zijn blij iedereen te kunnen melden dat het kamp vlot verlopen is en willen alle ouders en deelnemers van harte bedanken voor het vertrouwen en de steun.


Wij zien jullie graag allemaal terug van 11 juli tot 16 juli 2021 voor de volgende editie in Rotselaar. De inschrijvingen zijn reeds geopend.


Tot volgend jaar!


bottom of page