top of page

Bruisende dag vol schaak en spetters

De klok slaat 7h45 en de jongsten ontwaken, hun honger groeit en sommigen kunnen nauwelijks wachten om de eerste volledige dag aan te vatten. Om 8 uur verzamelen de Youngsters (de jongste groep) beneden en haasten zich vrolijk naar de refter. De Hipsters (de oudste groep) mogen een uurtje langer in bed blijven liggen.

Na hun ontbijt betreden zowel de Youngsters als de Hipsters vol enthousiasme de schaaklokalen, waar de deelnemers voor het eerst kennismaken met hun schaakmoni en klasgenoten.

Na het kennismakingsmoment en de eerste schaaklessen is het al snel middag. De namiddag begint voor de Youngsters met een spannend schaaktoernooi, terwijl de Hipsters onder een stralende zon kunnen genieten van de nodige waterpret. De pret is compleet wanneer ook de hoofdmoni in het zwembad wordt gegooid!

Het vieruurtje is een ideaal moment om de activiteiten te wisselen en de Youngsters hun zwemkledij aan te laten trekken, zonder de zonnecrème te vergeten! Het zwembad, de waterpistolen en de waterhockey wachten op hen! De beelden spreken voor zich.

Na het avondeten wordt er nog een keuzemoment georganiseerd. Afhankelijk van hun interesses kunnen de deelnemers nog van een laatste (sportieve) activiteit genieten. In de jongste groep bijvoorbeeld stonden voetbal en kiekeboe op het programma.

De dag afsluiten doen we met een ontspannend en gezellig moment in de bar. Daarna maakt iedereen zich klaar om te gaan slapen. De deelnemers hebben een bruisende dag vol schaak en spetterplezier achter de rug! Morgen belooft zelfs nog leuker te worden! Zoals steeds zijn er nog veel meer foto's te vinden op onze fotopagina.


Comments


bottom of page