top of page

Dag drie: van schaaklessen tot bumperduellen!

Op de derde dag merk je dat heel wat kindjes wat vermoeid zijn, vandaag was gelukkig een rustigere dag. In de ochtend stonden zoals steeds schaaklessen op het programma, waarbij ook de klasfoto's genomen werden. Terwijl de Youngsters en Hipsters zich amuseerden met het poseren voor de foto’s, voelen de moni’s hun armen nauwelijks nog!

Bij de lunch stonden frietjes op het menu, steeds een schot in de roos bij onze deelnemers. Daarna begaven de Hipsters zich naar de animatiemoni’s, waar activiteiten zoals Archery tag, Spikeball, bumperballen en nog veel meer plezier op het programma stonden! Ondertussen speelden de Youngsters spannende schaaktoernooien variërend van hand & brains, doorgeefschaak of een standaard potje.

Na het vieruurtje wisselden de groepen opnieuw. De Youngsters amuseerden zich o.a. met het spel: rood licht, oranje licht, groen licht, een interpretatie van het populaire Squid Game. Maar de kleintjes zijn vooral dol op de bumperballen, want wat is leuker dan in volle vaart tegen de moni’s aan te botsen?

Na een uitbundige dag vol lachen, bumperen en plezier eindigden we opnieuw met ons keuzemoment: hockey en voetbal zijn duidelijk de favoriete nevenactiviteiten voor de meeste deelnemers!

Morgen belooft een dag vol waterpret te worden! Neem ook zeker een kijkje bij onze foto's.

Comments


bottom of page