top of page

Laatste dag kamp + inschrijven editie 2024

Vandaag was het zover, de laatste dag van het schaakkamp! De ochtend startte met een lekkere croissant tijdens het ontbijt. Daarna stond het inpakken en verplaatsen van de bagage op het programma. Vervolgens vroegen we aan alle deelnemers om een kampfeedbackfiche in te vullen. Wij appreciëren deze feedback (en lieve woorden) enorm en horen graag van de ouders hoe het kamp werd ervaren (dit kan via Facebook of e-mail). Eenmaal dat achter de rug was, hadden de kinderen vrije tijd om te spelen tot aan het middagmaal.

In de namiddag organiseerden we twee grote toernooien: het eerste van de Youngsters en het tweede van de Hipsters. Beide groepen hebben met volle inzet gestreden op het schaakbord, het ging er overal sportief aan toe. Het toernooi duurde tot 16.00 uur, waarna beide groepen konden genieten van hun laatste vieruurtje van dit kamp.

Veel ouders stonden al vroeg paraat om hun kind(eren) op te halen. Terwijl de overgebleven kinderen wachtten op hun ouders, amuseerden ze zich met spelletjes op het veld zoals voetbal, frisbee, kiekeboe en spikeball. Rond 18.00 uur was iedereen opgehaald. We hopen dat alle kinderen ontzettend hebben genoten. Eén ding is zeker, vanavond zullen ze als een blok in slaap vallen!

We kijken er al naar uit om jullie volgend jaar opnieuw te verwelkomen op ons schaakkamp. Wie nu al enthousiast is, kan zich alvast inschrijven voor volgend jaar via volgende link: https://www.schaakinitiatief.org/schaakkamp-2024


Tot volgend jaar!

Commentaires


bottom of page