top of page

Schaakkamp 2023 van start!

Na een uitputtend schooljaar en het uitkijken naar een geweldig schaakkamp is het eindelijk zover: tijd om opnieuw iedereen te verwelkomen voor een geweldige week! Ook dit jaar zijn er weer 170 kinderen die staan te springen voor een topweek vol schaak en plezier!

Voor de allerkleinsten waren er hier en daar wat tranen bij het afscheid nemen van hun ouders. En laten we eerlijk zijn, sommigen van hen zijn al snel te cool om nog openlijk knuffels te geven. Gelukkig verdwijnt de heimwee al snel naar de achtergrond en worden ze afgeleid door de spannende avonturen deze week.

Na het vinden van de kamers en het kennismaken met hun kamergenoten, konden ze tijd doorbrengen met hun schaakvrienden. Naast badminton, pingpong, basketbal passeerde zowat elke sport de revue. Natuurlijk mocht schaken ook niet ontbreken. Het belooft opnieuw een leuk en leerrijk kamp te worden!

Na een algemeen welkomstwoord was het al slaaptijd voor de jongste groepen. Gelukkig is het snel morgen en vliegen we er direct in met schaaklessen, een schaaktoernooi en de nodige waterpret! Volg zeker onze website voor de dagverslagen en kijk regelmatig naar onze foto's.


Comments


bottom of page