top of page

Schaakkamp dag 2

Na een lekker ontbijt begonnen onze schakers aan dag 2 van het schaakkamp. We hielden vandaag vast aan ons gekende recept: schaakles in de voormiddag, schaaktoernooi en andere leuke activiteiten in de namiddag.

In de rode bubbel stonden vandaag "de lolympische spelen" op het programma. In verschillende disciplines moesten de deelnemers strijden tegen elkaar. Archery Tag, Zaklopen, Touwtrekken, Estafette en Dodgeball stonden op het programma. Ons avondprogramma viel vandaag letterlijk in het water, gelukkig hebben we leuke alternatieven kunnen voorzien. De kinderen konden kiezen uit: hockey, film, schaken of ontspannen in de recreatieruimte.

In de gele bubbel stonden vandaag enkele klassieke sporten op het programma. Zo konden de deelnemers honkbal, voetbal of hockey spelen. Door het regenweer werd ook hier een alternatief avondprogramma uitgewerkt: ze konden kiezen uit leuke gezelschapsspelen, maar ook uit enkele moeilijkere kaartspelen (en schaken natuurlijk).

Na opnieuw een vermoeiende dag gaan de oogjes vanavond waarschijnlijk snel dichtvallen. Wij voegen elke dag foto’s toe aan onze fotopagina, hou deze dus zeker in de gaten! Tot morgen!


Comments


bottom of page