top of page

Schaakkamp dag 5 en inschrijving editie 2022

De laatste dag van het schaakkamp kwam traag op gang. Vele kleine oogjes aan het ontbijt, maar dit kan alleen maar betekenen dat het een vermoeiende, maar leuke week is geweest. Na het ontbijt werden de kamers opgeruimd en konden de deelnemers genieten van de laatste vrije momenten.Na het middagmaal speelden de deelnemers nog een laatste groot toernooi. Per bubbel werd een competitie georganiseerd over alle schaaklesgroepen heen. Op deze manier konden de kinderen hun opgedane kennis en ervaring tonen aan hun nieuwe schaakvrienden.Na het 4-uurtje stonden de ouders al klaar om hun kroost mee naar huis te nemen. We vermoeden dat het vanavond in vele slaapkamers erg snel stil zal zijn...

Na deze vierde geslaagde editie van ons schaakkamp, willen we nog graag iedereen bedanken. Van de kinderen tot de monitoren, van het internaat tot de leveranciers van het schaakmateriaal en vooral de ouders met hun vertrouwen in onze organisatie en hun enthousiaste kinderen. Allemaal enorm bedankt!

Als laatste willen we nog graag de aandacht vestigen op de editie van 2022. Door de beperkingen als gevolg van de coronamaatregelen en daarenboven het slechte weer, zijn heel wat activiteiten in het water gevallen. Dit maken we in onze jubileumeditie dubbel en dik goed! Ons 5e schaakkamp gaat door van 10 t.e.m. 15 juli 2022, opnieuw op onze vertrouwde locatie in Rotselaar. De inschrijvingen zijn nu al geopend, inschrijven kan hier.

コメント


bottom of page