top of page

Schaakkamp dag 5 en inschrijving editie 2023

De laatste dag van het schaakkamp kwam traag op gang. Vele kleine oogjes aan het ontbijt, maar dit kan alleen maar betekenen dat het een vermoeiende, maar leuke week is geweest. Na het ontbijt werden de kamers opgeruimd en konden de deelnemers genieten van de laatste vrije momenten.

Na het middagmaal speelden de deelnemers nog een groot schaaktoernooi. De deelnemers werden opgesplitst in de ondertussen gekende groepen: Youngsters en Hipsters.

Na het 4-uurtje stonden de eerste ouders al klaar om hun kroost mee naar huis te nemen. We vermoeden dat het vanavond in vele slaapkamers erg snel stil zal zijn…

We willen graag iedereen bedanken die geholpen heeft om van deze jubileumeditie een succes te maken. Onze enthousiaste deelnemers, monitoren, ouders, internaatmedewerkers. Allemaal enorm bedankt!


Als laatste nodigen we iedereen opnieuw uit voor de editie van 2023. Ons 6de schaakkamp gaat door van 9 t.e.m. 14 juli 2023 op onze vertrouwde locatie in Rotselaar. De inschrijvingen zijn nu al geopend, inschrijven kan hier.


コメント


bottom of page