top of page

SOS: Schaken, Ontspanning en Spetterend plezier!

Naarmate de week vordert, wordt het geeuwen en de vermoeidheid steeds duidelijker merkbaar. In de ochtend werden zoals gewoonlijk schaaklessen gegeven aan heel de groep. Bovendien kregen enkele "mini-moni's" (Hipsters die volgend jaar oud genoeg zijn om moni te worden) de kans om proeflessen te geven aan de jongere spelers, en ze deden dat met veel passie!

In de namiddag gingen we naar de Sportoase in Leuven. Na anderhalf uur zwemmen waren de jongsten moe en wisselden ze af met de Hipsters. Na het zwemmen begon de honger bij iedereen flink toe te slaan. Tijdens het vieruurtje startte enkele deelnemers zelfs onderhandelingen met de monitoren waarbij ze vakkundig probeerden een extra brownie te bemachtigen. Na een welgekomen rustmoment kon iedereen genieten van kaaskroketten tijdens het avondeten.

Na sport en spel tijdens de keuzemomenten kregen de deelnemers de nodige vrije tijd om alle vriendschapsbanden te versterken. Ze werden ook verrast met geweldig nieuws: aangezien het de laatste avond was, mochten ze allemaal een halfuur later naar bed!

Morgen staat er nog een grootschalig toernooi binnen de bubbel op het programma! Bekijk ook zeker de foto's van onze voorlaatste dag op onze fotopagina.

Comentarios


bottom of page