top of page

Sprongen en Schaduwen: nachtspel en Jumpsquare

Vandaag sprongen de Youngsters op het gebruikelijke uur uit bed, terwijl de Hipsters een half uur eerder ontwaakten voor een verrassingsactiviteit! Tal van slaperige oogjes waren zichtbaar, vooral bij de oudere Hipsters, die midden in de nacht plotseling moesten opstaan voor het nachtspel. De verrassing was compleet aangezien de kampweek nog maar net begonnen was. De deelnemers kregen de spannende missie om de moni's, die in de kapel hun schat bewaakten, uit te schakelen en schaakmat te zetten! Het was een uitdagende opdracht, maar elke groep slaagde erin! Na afloop konden ze tevreden weer hun bed inkruipen.

Terug naar wat er vandaag op de planning stond: Jumpsquare en schaken! De Hipsters konden 's ochtends al hun energie kwijt met reuzensprongen en heldhaftige duels. Na een leuke voormiddag keerden we terug naar de kampplaats, want er stond natuurlijk ook nog schaakles op het programma.

Na een voormiddag boordevol schaaklessen verzamelden de Youngsters zich met sprankelende ogen. Ondanks het lange halfuur wachten, straalden ze van geluk bij de mogelijkheid om te springen, maar ook binnen deze groep was het kussenduel de favoriete activiteit! Van indrukwekkende salto’s tot stoere handenstanden en héél verre sprongen, de kinderen wilden maar al te graag hun kunsten laten zien!

Vervolgens was het tijd voor de avondmaaltijd en kregen de kinderen weer de mogelijkheid om te kiezen tussen twee activiteiten of gewoon te ontspannen in de bar. Moni William leidde de eerste activiteit, waarbij hij een spannend verhaal vertelde over een dorp dat geteisterd werd door weerwolven. Wie was verantwoordelijk voor de vele slachtoffers in het vreedzame dorp van Wakkerdam? Moni Robert organiseerde voor de tweede keer voetbal. Op het grasveld kon je opnieuw een groot aantal deelnemers tellen, die soms beter bekend waren met de regels van deze populaire sport dan de moni zelf!

Zo komt er een einde aan onze tweede dag, bekijk zeker onze fotopagina. Tot morgen!

Comments


bottom of page