top of page

Start van het SIV-Schaakkamp 2024!

Het is zover, het SIV-schaakkamp 2024 is officieel begonnen! Vandaag om 19u stroomden maar liefst 200 enthousiaste deelnemers, samen met hun ouders, toe op het terrein. Het kamp is levendig en vol energie, want de kinderen kunnen niet wachten om aan hun schaakavontuur te beginnen.


Na het inchecken en het installeren van de bagage, verzamelde iedereen zich in de filmzaal voor het welkomstwoord. De spanning en opwinding waren duidelijk merkbaar, vooral bij de jongste deelnemers. Onze hoofdmoni heette iedereen van harte welkom en gaf een korte algemene uitleg over de komende week. We gaan er alleszins een onvergetelijke week van maken vol schaken, plezier en nieuwe vriendschappen.Na het welkomstwoord was het tijd voor de jongste bubbel om naar bed te gaan. Voor hen begint morgen het avontuur echt, met de eerste schaaklessen en leuke activiteiten op het programma. We weten zeker dat ze goed zullen slapen, dromend van hun aankomende schaakwedstrijden.


Ondertussen hadden de Hipsters, onze oudere bubbel, nog wat tijd om zich te ontspannen. Ze genoten van hun eerste momenten op het kamp met gezellige spelletjes en een ontspannen sfeer. Er werd gelachen, gepraat en hier en daar al wat strategieën besproken voor de schaakpartijen die ze deze week gaan spelen. Het belooft een fantastische week te worden op ons schaakkamp 2024!Houd onze fotopagina in de gaten voor de eerste indrukken en foto's van deze onvergetelijke start.


Tot morgen!


コメント


bottom of page