top of page

Waterpret woensdag

Vandaag was het alweer woensdag op ons leuke schaakkamp! De dag begon zoals gewoonlijk met een schaakles voor alle deelnemers. Zowel de Youngsters als de Hipsters gingen opnieuw aan de slag om hun schaaktechniek te verbeteren. Het is geweldig om te zien hoe snel iedereen vorderingen maakt en hoeveel plezier iedereen beleeft aan het schaakspel!

 


Na de intensieve ochtendsessie en het middagmaal was het tijd voor het toernooi. Deze activiteit blijft toch tot een van de favorieten behoren. De toernooien worden ofwel in de lesgroep gespeeld ofwel worden er enkele lesgroepen samengevoegd zodat de mogelijke tegenstanders variëren. Op vrijdag organiseren wij ons grote toernooi waar het echte schaaktoernooigevoel gesimuleerd wordt. De resultaten van dit toernooi plaatsen wij ook online.


In de namiddag stond er een klassieker op het programma: waterspelletjes! De zon besloot precies op het juiste moment door te breken, waardoor de waterpret nog leuker werd. Van waterballonnengevechten tot spetterende waterslides, er werd volop gelachen en gespetterd. Iedereen genoot met volle teugen van de verkoeling en het plezier.

 


In de avond verzamelde een heel aantal deelnemers zich opnieuw om het EK-voetbal te kijken. Anderen kozen liever voor een rustige avond in de ontspanningsruimte. Nog anderen krijgen maar geen genoeg van het schaakspelletje en speelden nog enkele blitzpartijen. Voor ieder wat wils!

 

Morgen staat een tweede uitstap op de planning. Het belooft alvast een onvergetelijke dag te worden.


Tot morgen!Comments


bottom of page